Sortides

Un trofeu inclusiu gràcies a Aspasim

20/03/2017

Per tal de destacar les persones, empreses o institucions que fan créixer la filosofia Esport amb valors, les entitats membres de l'aliança, Oxfam Intermon, Aspasim i l'Obra Social Sant Joan de Déu, entreguem anualment el Premi Esport amb valors als nostres esdeveniments.

El Premi Esport amb valors 2017 s'atorgarà a l'equip que sumi més il·lusions al Marcador d'il·lusions de la Magic Line Barcelona i, enguany per primera vegada, de la Magic Line Mallorca, com a reflex de la seva mobilització solidària a l'acte de cloenda d'ambdues mobilitzacions. El de Barcelona ja es va lliurar a la Pedrera. El de Mallorca es farà el proper 8 de juny a l'Hospital Sant Joan de Déu de Palma.

Aquest 'trofeu' està fet amb molta cura per persones amb discapacitat intel·lectual que treballen al taller d'Aspasim. Ells mateixos ens expliquen tot el procés: "Al taller del Poble espanyol posem vaselina als motllos, mullem el cartró en aigua primer i en cola després i, quan el cartró està encolat, el posem als dos motllos, que seran les dues meitats del trofeu. Un cop les dues meitats estan seques, ja les podem juntar amb més cartró encolat. Ja tenim el trofeu sencer! Ja només cal pintar-lo de blanc primer, i d'alegres colors després!".

Per la Magic Line és molt important que aquest 'trofeu' simbòlic estigui fet amb tanta il·lusió per aquestes persones. Un pas més per la seva inclusió social. Com diuen ells, la inclusió no vol dir fer el mateix que els altres, sinó tenir l'oportunitat d'aprendre i ser diferents amb els altres.